Jumaat, 6 Mei 2011

Tak Sihat....

Salam...

Lama sungguh tak update... ni la yang aku malas nak wat blog2 ni... habis bersawang2... huhuh... nak wat camner kan... kalo ikutkan memang banyak cerita suka duka hidup ni... tapi apakan daya, tidak semua cerita tu boleh kita share di alam maya... malah rasanya mcm kebanyakkannya takleh share... bahaya... heheh...

Sumber : Google

Hari ni dah Jumaat.... Aku bersyukur hari ni dah Jumaat sebab aku dah mula tak sihat ni... selsema dah menjelma... takut melarat pulak lepas ni... so atleast esok lusa cuti, dapatlah aku rest kat umah... (rest ke??).... Anak2 masih demam... Syafi dah mula kebah... tapi batuk still ader... kesian tgk budak sekecil tu terbatuk2.... Syahmi masih ader lagi demamnya dan juga batuk... kesian, tiap2 malam muntah... nasib baik dah ready awal2, kalau tak... jenuh nak membasuh cadar hari2... Setelah hampir seminggu aku bertahan utk kekal sihat menjaga anak2 yang sakit... akhirnya kalah jua... Bodyguard2 aku dah tak mampu nak melawan... huhuh... so sekarang ni turn aku pulak la tak sihat....

Mr. Hubby takder, outstation dari Rabu lepas sampai Ahad ni... bersendirian aku dengan anak2 yang sakit... nasib baik takder perkara2 buruk berlaku... Hopefully memang takder la... hmm...

1 ulasan:

  1. kesian su...cepat sembuh ya dear

    BalasPadam