Jumaat, 27 September 2013

~ PROMO SEPT - CoQ HEALTH PLUS BUY 6 FREE 1 ~

Dah hujung bulan baru update promo untuk bulan ni.. A bit busy.. takpelah.. Better late than never kan? kan? kan?.. hehehe.. Dan Promo bulan ni adalah Coq Health Plus... Macam biasa, Buy 6 Free 1.. Beli 1,2,3 pun boleh aja..
APA ITU COENZYME Q10 (CoQ10) DAN MENGAPA IA PENTING UNTUK TUBUH KITA
 
~ Coenzyme Q10 (CoQ10) merupakan zat makanan larut lemak yang hadir semulajadi dan ditemui di setiap sel tubuh kita untuk berfungsi dengan baik.
 
~ CoQ10 amat penting bagi jutaan sel tubuh, menghasilkan tenaganya sendiri untuk kekal berfungsi.  Untuk menghasilkan tenaga ini, sel2 tubuh membakar gula dan lemak daripada makanan yang kita makan.  Nutrien ini kemuidiannya terurai dan ditukarkan kepada tenaga, dan proses ini memerlukan kehadiran CoQ10 sebagai pencetus tenaga.  Tanpa CoQ10, sel-sel lain tidak dapat menghasilkan tenaga dan organ tubuh lain tidak dapat berfungsi dengan baik bagi menyokong kehidupan.
 
~ CoQ10 dapat membantu mengukuhkan otot-otot jantung, menyokong keupayaan mengepam darah dan memperbaiki peredaran darah ke seluruh tubuh.  ia juga menyokong pertalian antara saluran darah yang menyumbang kepada paras tekanan darah sihat/normal.
 
~ CoQ10 juga bertindak sebagai 1 antioksidan kuat dan membantu melindungi arteri bagi menangani masalah pengoksidaan lipoproteins berkepekatan rendah (LDL) dan memudahkan pengaliran darah.  Ini penting dalam membantu menyokong fungsi saluran darah termasuk pengalliran darah ke jantung.
 
 
MENGAPA CoQ HEALTH PLUS SHAKLEE??
 
CoQHealth Plus mengandungi kesemua proprietary semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan Ekstrak The Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan dengan sistem penyampaian minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.  CoQ10 telah ditunjukkan dapat:
 
~ Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
~ Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
~ Meningkatkan peredaran darah
~ Membantu menambah dan mengekalkan CoQ10 di dalam darah
 

Hubungi saya untuk mendapatkan Maklumat Lanjut, Jadual Makan, Konsultasi Percuma dsb....
 
Jangan Lupa Hubungi Saya Ya...
 

SYUHADA (ID 853876)
Call/SMS : 019-7062362
FB : Syuhada Wahi
** These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Tiada ulasan:

Catat Ulasan