Isnin, 13 Februari 2017

~ Ambil VIVIX Jadi CERGAS! Terus Nak ORDER LAGI!! ~

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Bulan lepas adalah Promosi Vivix.. Jadi, bagi yang biasa makan tu memang akan beli lebih untuk stok.. Tak kurang juga yang baru pertama kali nak cuba.. Waktu promo yang harga jauh lebih murah ni pasti waktu yang ditunggu-tunggu..

Semalam saya terima wassup dari customer.. Bertanya tentang harga promo Vivix.. Alahai.. sayangnya promosi dah berakhir.. Alang2 dia dah wassup tu, saya tanya sekali perkembangan ibunya yang baru mencuba ambil Vivix ni.. Masa promo tu dia ada beli..

Katanya, ibunya suka makan Vivix tu.. Sebab jadi semakin cergas.. Tu yang dia tanya harga promo tu.. Sebab nak beli lagi.. Wahhhh.. teruja saya dengar.. 


Salah satu kepuasan apabila saya buat bisnes Shaklee ni adalah bila dapat feedback positif dari customer.. memang teruja sangat.. lebih teruja berbanding dapat order tau!.. Hihihi..


Ok, memandangkan promo dah habis, saya tak dapat bantulah kan untuk dapat harga promo lagi.. Tapi, satu je saya boleh bagi cadangan.. Daftar menjadi ahli.. Sebab apa?? Sebab kalau jadi ahli, boleh dapat bonus tunai bila cukup point tu.. 


Alaaa.. sikit je bonus tu.. Ehh.. Nanti dulu.. tu baru beli 2 botol.. Kalau beli 6 botol, Bonus boleh dapat sehingga RM250+- tau!! Haaa.. banyak tak??


Hubungi saya untuk mendapatkan Maklumat Lanjut,
Jadual Makan & Konsultasi Percuma Mengenai PRODUK SHAKLEE.. 

 SYUHADA : 019-7062362

** These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Tiada ulasan:

Catat Ulasan